Sigurnost i garancija

Često nas novi korisnici pitaju neka od sljedećih pitanja: "Kako mogu biti siguran/na da ćete mi vratiti sredstva ako naručeni proizvodi ne stignu?", "Da li je naručivanje putem vas 100% sigurno?", "Kako mogu znati da ćete proslijediti uplaćena sredstva prema prodavaču?" itd..

Po pitanju sigurnosti, biti ćemo kratki i jasni. Na tržištu smo od 2010. godine, poslujemo s različitim tvrtkama, državnim institucijama i s više od 145.000 korisnika u BiH i Hrvatskoj.
Sigurnosti neke vrste koja bi u startu zadovoljila baš svakog korisnika - nema. Zapravo, ona niti ne postoji. Nažalost, u BiH ako vas netko želi prevariti - on će to i napraviti. Pravda je spora i često nedostižna. S toga, preostaje nam graditi obostrano povjerenje za koje ćemo vas uvijek nagraditi i na tome biti zahvalni, a vi ćete nas preporučiti obitelji i prijateljima.
Od prvog dana, gradimo fer i pošten poslovni odnos s vama!

Temelj uspjeha kao vodećeg eBay i AliExpress posrednika u BiH je povjerenje koje brzo steknemo s našim korisnicima. Korisnici su nama definitivno na prvom mjestu i uvijek sve radimo što je u našoj moći kako bi korisnicima osigurali isporuku naručenih proizvoda ili im vratili uplaćeni novac. S toga, svaka vaša dvojba oko sigurnosti ovakvog oblika kupovine tu prestaje te vam svakako predlažemo da se registrirate u našu webshop aplikaciju i počnete već danas naručivati.

Narudžbu koju napravite, mora proći proces autorizacije. To znači da naši administratori pregledavaju narudžbu koju kreirate zato što moramo prvo utvrditi da li naručeni proizvodi sadrže sve propisane uvjete za naručivanje. Kada narudžbu odobrimo, tada garantiramo za vaša uplaćena sredstva. Upravo proces odobravanja narudžbe je taj koji stvara osiguranje od gubitka vaših sredstava.

Zapamtite - naručivanje putem nas je potpuno sigurno!

Zlatno pravilo: Roba za novac! Ako nema robe, povrat novaca!

Sigurnost i garancija na uslugu je prva stvar zbog koje korisnici odluče poslovati s nama. Kako bi krenuli odmah naručivati, predlažemo vam da izvršite registraciju u webshop aplikaciju za naručivanje.

Na vrh