Načini plaćanja

Jedna od najbitnijih stvari zašto se korisnici odluče na suradnju s nama su jednostavni načini plaćanja, dostupni svima. Naručivanje putem webshop aplikacije smo vam detaljno objasnili a sada ćemo vas informirati o načinima i mogućnosti plaćanja narudžbi.
Prije svega, bitno je znati da vam kreditne ili debitne kartice te PayPal račun za kupovinu putem naše webshop aplikacije nisu potrebni. Dovoljno je imati gotovinu u rukama ili novac položen na svom tekućem ili žiro računu.

Zapamtite: jedino naši korisnici kupuju na eBayu i AliExpressu kupuju bez kartica!

Opća uplatnica u pošti, banci
Dobar i najstariji način plaćanja koji preferira i dalje veliki broj korisnika u BiH je plaćanje u poslovnici pošte ili banke.

Internet bankarstvo
Iz udobnosti svog doma, kreirajte novi nalog za plaćanje putem internet bankarstva i prepišite podatke s naše uplatnice koja će vam biti poslana na email.

Mobilno bankarstvo
Putem mobilnog bankarstva svoje banke možete ispuniti novi nalog za plaćanje putem mobilne aplikacije. Podatke za plaćanje prepišite s primjera uplatnice koja će vam biti poslana na email.

Mnogi korisnici nas redovito pitaju zašto ne podržavamo mogućnost plaćanja pouzećem, PayPalom ili Paysafecardom. Nažalost pouzeće nije tehnički izvedivo a plaćanje putem Paypala ili Paysafecardom generira visoke dodatne provizije, zato ti načini plaćanja nisu podržani s naše strane.
Kupovina na eBayu i AliExpressu se odvija isključivo s plaćanjima unaprijed s toga politika naše tvrtke je isto takva. Ako želite saznati više o vašoj sigurnosti u poslovanju s nama pročitajte ovaj članak. Ako ste spremni započeti kupovinu na eBayu i AliExpressu i pridružiti se više od 145.000 naših korisnika u BiH i Hrvatskoj, registrirajte se ovdje.

Na vrh