O nama

Prvi posrednici u BiH. S vama od 2010. godine!

Pa krenimo!
Pitate se sigurno čemu služi naša webshop aplikacija za naručivanje, što je to webshop aplikacija i za koga je namijenjena? Kao dugogodišnji posrednici u BiH (eBay kupovina) odlučili smo se na pokretanje projekta izrade webshop aplikacije namijenjene u potpunosti kupcima u BiH. Webshop aplikacija za kupovinu proizvoda na eBayu i AliExpressu funkcionira vrlo jednostavno te je namijenjena za svaku privatnu i poslovnu osobu u Bosni i Hercegovini.

Što dobivate s webshop aplikacijom?
Bogato iskustvo u naručivanju proizvoda s eBaya i AliExpressa za naše korisnike nas je naučilo što kupcima u BiH treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška. S nama - imate to sve!
Na tržištu smo od 1. prosinca 2015. godine., do ljeta 2023. godine pod imenom e.Bay.ba.

Ciljevi u poslovanju
Naš cilj je omogućiti kupcima iz Hrvatske da naruče željene proizvode s eBaya i AliExpressa pomoću webshop aplikacije koja im omogućuje jednostavno naručivanje, bez potrebe korisničkih računa i kreditnih kartica, jednostavno plaćanje u eurima uz 100% sigurnost. Kompletnu uslugu narudžbe, prosljeđivanje uplata do prodavača i dostave proizvoda preuzimamo mi.
U svom bogatom iskustvu imamo preko 120.500 napravljenih narudžbi za naše kupce. Posredništvo opet podižemo na novi nivo u BiH i izrazito smo ponosni na webshop aplikaciju za naručivanje s eBaya i AliExpressa koja je kao takva jedinstvena u ovom dijelu Europe. Prvi smo registrirani posrednik za eBay kupovinu u BiH i Hrvatskoj s toga smo najveća i najiskusnija tvrtka koja se bavi posredništvom pri narudžbi proizvoda. S godinama smo se razvijali i učili, ponekad i griješili ali na vrijeme ispravljali greške a sve u cilju da svi naši kupci budu zadovoljni obavljenom kupovinom.


Zašto raditi s nama?

Garantirana kvaliteta

Usluga koju ste isplati platiti

Korisnička podrška

24/7 dostupnost na više kanala

Siguran povrata novaca

Plaćanje unaprijed s nama je sigurno

Kartična plaćanja

Prihvat plaćanja po svim standardima

Na vrh